Turkos

Turkos: Det är en effektiv helande sten. Turkos har använts som ett beskydd sedan långt tillbaka i tiden. Den sägs skifta färg när den varnar för risk för otrohet. Turkos främjar andlig samordning och stärker kommunikation mellan fysiska och andliga världar. Den stärker intuition och meditation.

Med hjälp av halschakrat hjälper turkos själen att lösa upp gamla löften, hämningar och förbud och låter själen få komma till uttryck igen. Den hjälper att utforska om tidigare liv och hjälper med förståelsen för hur skapelsens öde pågår.

Turkos är en renande sten, löser upp negativ energi, renar bort elektromagnetisk smog och skyddar mot föroreningar i miljön.

Den balanserar och samordnar samtliga chakran med de subtila kropparna och ställer in det fysiska planet till det andliga. Det är en empatisk och balanserande sten, hjälper med kreativ problemlösning och lugnar när man är nervös inför att tala offentligt.

Psykologiskt är turkos en stärkande sten. Den hjälper mot självsabotage. Den skänker lugn samtidigt som det är en alert sten. Underlättar för ett kreativt uttryck.

.

Helande förmåga: Turkos stärker kroppens meridianer och de subtila energifälten.

Den förstärker immunförsvaret och återuppbygger vävnader även som på ett andligt plan läks och beskyddas.

Turkos stödjer upptaget av näringsämnen, mildrar förstoppningar, virusinfektioner och läker hela kroppen. Särskilt helande mot ögonen, effektiv mot starr. Den minskar överflödig syra i magen även bra mot gikt och reumatism. Den är antiinflammatorisk och detoxifierande. Turkos mildrar kramper och smärta.


Speciellt för turkos: Stimulerar romantisk kärlek. Utmärkt för utmattningar, depression och panikattacker. Beskyddande mot yttre influenser och föroreningar i atmosfären.

Turkos från Tibet (grön färg) är särskilt bra för att hela blockeringar i halschakrat och ett undertryckt självuttryck som sträcker sig långt tillbaka i släktträdet tills källan är renad.

Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!