Mossagat

Mossagat: En stabiliserande sten med starkt band till naturen som ger oss trygghet och välmående. Den stärker vår jordförbindelse. Den hjälper till att minska väderkänslighet och känslighet för miljöutsläpp.


Mossagaten hjälper till att lösa upp blockeringar eller andliga bojor.


Den lockar till sig rikedom. Den balanserar känslor och löser upp rädsla och djupgående stress. Den förbättrar självkännslan och positiva personlighetsdrag.


Det är en positiv sten som uppmuntrar tillit och hopp. Mossagaten hjälper oss om vi har någon sorts obalans i hjärnan eller lider av depression och att få insikt om anledningen till dem.

När vi känner att allt gått emot oss en period så kan kan mossagaten samla och balansera oss och ge oss nytt mod att gå vidare.


Mossagaten har en helande och balanserande effekt på blockeringar gällande blodsocker, diabetes, lever- och njursjudomar och även allergier.


Helande förmåga: Mossagaten snabbar på återhämtningen. Den kan användas till att motverka långvarig sjukdom. Den är antiflammatorisk, renar blodcirkulation och tarmfunktion, stärker flödet av lymfvätskor och stärker immunförsvaret.


Mossagaten eliminerar depressioner orsakad av obalanser mellan vänster och höger hjärnhalva. Den hjälper till att förhindra hypoglukemi och uttorkning, behandlar infektioner, förkylningar, influensa och måttlig feber. Den minskar svullnader i lymfkörtlarna. När mossagaten stryks ut över huden som elixir behandlar den svampangrepp och hudinfektioner.


Specielt för mossagat: Mossagaten friskar upp själen och gör det lättare för dig att se skönheten i vad du har.

Det är en sten som är bra för en bra och smärtfri fördesel.

Den kan hjälpa intellektuella människor att få kontakt med sina intuitiva känslor och de intuitiva människorna att kanilisera sin energi på ett praktiskt sätt.

Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!