Gul citrin

Gul Citrin: Citrin sänker ångest och nervositet hos dig och hjälper till att hitta den inre glädjen och stärker livsglädjen.

Deb har en stark positiv effekt mot stress.

Det är en kristall som bringar överflöd och hjälper dig att uppnå välstånd.

Citrin ger ett visst lugn så det är lättare att ta fram visheten och koncentrationen.

Är en utmärkt sten om man vill övervinna depression.

Den har förmågan att rena alla kroppens chakran, men är extra effektiv för navel- och solarplexuschakrat.

Helande förmåga: Citrin är en utmärkt sten när kroppen behöver vitaliseras och ladda batterierna. Den är mycket bra för att motverka kronisk trötthet och vänder degenerativ sjukdom.


Citrin stimulerar matsmältningen, mjälten och bukspottskörteln. Den upphäver infektioner i njurar och urinblåsa, lindrar ögonproblem, ökar blodcirkulationen, avgiftar blodet, aktiverar tymuskörteln och balanserar sköldkörteln.

Den har en värmande effekt och stärker nerverna. Citrin mildrar förstoppning och avlägsnar celluliter. Som elixir hjälper den mot menstruationsproblem, klimakteriesymptom och värmevallningar. Den balanserar hormonerna och gör dig mindre trött.


Specielt för gul citrin: Citrin är en sten som aldrig behöver renas så som andra. Den har förmågan att absorbera och omvandla negativ energi. Därför har den effekten av att ge bra skydd i omgivningen. Den fungerar som ett varningssystem till auran.

Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!