Karneol 2

Karneol: Karneol har en väldigt stark positiv energi. Den hjälper till att jorda dig så du kan vara närvarande i verkligheten. Karneol har en trygg och varm energi. Den ger oss ro och harmoni i sinnet, och hjälper oss med livsglädjen.

Den beskyddar även mot all nedsatt energi och även avundsjuka och raseri. Den är utmärkt om du behöver ny energi, motiveras eller öka din kreativa förmåga. Den hjälper dig att hålla dig fokuserad särskilt under meditation.

Helande förmåga: Karneol är full av livskraft och vitalitet. Den förbättrar kroppens upptagning av vitaminer och mineraler och ser till att de når ut till kroppens alla organ.

Karneol stimulerar ämnesomsättningen, reglerar kroppsvätskor och njurar, skyndar på läkningen av ben och ligament och stillar blod.

Karneol påverkar de kvinnliga könsorganen och ökar fertiliteten. Det är en sten som besegrar frigiditet och impotens, läker problem i den nedre delen av ryggen, reumatism, ledgångsinflammationer, nervsmärtor och depression, framför allt hos äldre personer.


Specielt för karneol: Karneol har en viss förmåga att rena andra stenar.

Den kan bli klarare i färg om man exponerar den för solljus.

Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!