Livscoachning

Livets bana

Hinder

Insikt

Livscoachning

Vi vägleder dig via ett personligt samtal där vi är uppkopplade mot andevärlden. Vi hjälper dig att hitta vägen mot en mer harmonisk tillvaro och grunden till eventuella blockeringar.

Vad är personlig energiavläsning?

Är du intresserad av att veta mer om dina energier runt om dig och även vad din egen energi säger om dig just nu?


Vid energiavläsning känner man av en persons chakra och aura. Via intuition läser vi av dessa energier och förmedlar information om personen.


Med en energiavläsning kan man få en förståelse till varför man mår som man gör och varför vissa människor och händelser alltid dras till en eller frånvaron av vissa händelser. Många gånger vet vi själva vad vi bär på, men vid en energiavläsning kan du få en insikt och förståelse över känslorna och tankarna som finns i din energi och som triggar människor och händelser i din närhet.


Vi läser av dina energier för vägledning av din personliga utveckling. Denna avläsning är ett mycket bra redskap för att få insikt och komma vidare i ditt liv. Vi tar emot information som vi förmedlar till dig för att du skall få förståelse och kunna reflektera över informationen.


Under en energiavläsning kan man få information om det mesta. Hur du mår, vad du behöver förändra eller göra för att rensa bort något eller ändra för att förbättra något. Det kan även komma budskap från andra energier, d v s bortgångna personer, som ger vägledning från den andliga sidan.

Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!