Medial rådgivning

Medial rådgivning

Är du fast i ditt liv och behöver råd från andra sidan? Då kan vi med hjälp av orakelkort och/eller personlig energiavläsning ge dig verktyg för att du ska klara av livets hinder.


Med hjälp av att tona in sig och öppna upp sig mot andra sidan hjälper vi dig att få budskap från andevärlden med hjälp av orakelkort och energiavläsning

Vad är orakelkort/Änglakort?

Änglarna ger vägledande svar på frågor och funderingar och som medium kan jag hjälpa till att tolka vad det är änglarna vill förmedla.


Det handlar ofta om hur man bäst kan och bör agera i den situation man befinner sig i.

Änglakorten är både starka och kraftfulla men ändå kärleksfulla och milda i sina tolkningar.


Förutom änglar finns orakelkort med älvor, gudinnor, kraftdjur och andra ljusvarelser. Korten ger ett svar ur ett andligt perspektiv. Andevärlden ser situationen ur ett mycket bredare perspektiv och ger de råd som du behöver.


Här är ett urval av de orakelkort vi använder

Vad är personlig energiavläsning?

Är du intresserad av att veta mer om energierna runt dig och även vad din egen energi säger om dig just nu?


Vid energiavläsning känner man av en persons chakra och aura. Via intuition läser vi av dessa energier och förmedlar information om personen.


Med en energiavläsning kan man få en förståelse till varför man mår som man gör och varför vissa människor och händelser alltid dras till en eller frånvaron av vissa händelser. Många gånger vet vi själva vad vi bär på, men vid en energiavläsning kan du få en insikt och förståelse över känslorna och tankarna som finns i din energi och som triggar människor och händelser i din närhet.


Vi läser av dina energier för vägledning av din personliga utveckling. Denna avläsning är ett mycket bra redskap för att få insikt och komma vidare i ditt liv. Vi tar emot information som vi förmedlar till dig för att du skall få förståelse och kunna reflektera över informationen.


Under en energiavläsning kan man få information om det mesta. Hur du mår, vad du behöver förändra eller göra för att rensa bort något eller ändra för att förbättra något. Det kan även komma budskap från andra energier, d v s bortgångna personer, som ger vägledning från den andliga sidan.

Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!