Temakvällar

TEMAKVÄLLAR:Temakvällar är perfekta för dig som vill utforska den andliga och spirituella världen på ett område som intresserar just dig eller du som vill vidareutveckla din egen personliga sida genom fördjupad kunskap.


Lär dig mer om chakra, änglar, attraktionslagen, färgkoder och nummerologi


Änglar


Änglar är gudomliga ljusvarelser som mer än gärna hjälper oss i livet, bara vi ber om det! Stort som smått, t ex en parkeringsplats vid rätt tillfälle.Chakra och Aura


Vi har 7 huvudchakra i vår kropp. Chakra är en form av energicentra och för att vi ska må bra till kropp och själ behöver de vara i balans. Auran är ett energifält som omger allt levande och har likt chakra basfärgerna som finns i regnbågen.Nummerologi


Allt är inte bara en slump - Siffror har olika vibrationer och talen i våra liv påverkar oss och vårt sätt att leva. T ex vårt telefonnummer, gatunummer där vi bor osv.


Färgkoder


Färg påverkar oss mer än vad vi tror, både emotionellt och tankemässigt. Genom att medvetet omge oss med en speciell färg kan vi påverka både vår psykiska och fysiska tillvaro.


Attraktionslagen


Visste du att du kan få precis allt du vill ha med rätt verktyg. Med hjälp av attraktionslagen kan vi attrahera överflöd av både kärlek, pengar, vänner eller vad vi än önskar.Välkomna till givande och intressanta temakvällar!


Det finns en över blick på hela vår planering under rubriken

Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!