Aura

Aura

Ordet aura betyder utstrålning på latin, men i själva verket så är auran så oändligt mycket mer än bara en utstrålning från kroppen.


När man pratar om auror så tänker sig de flesta ett skikt runt kroppen som bara är en massa fina färger. Auran fungerar som ett skyddshölje mellan kroppen och omvärlden.


Aura är det energifält som finns omkring allt levande och kan synas som ljus och färger. Både människor, djur, mat, växter mm har en aura. Vi människor har dock en mer komplex aura med flera färger och nyanser. Vår aura speglar vår personlighet, våra möjligheter och hur vi mår. Auran ändras under dagen med varje känsla, blockering i kropp och själ, tankemönster och agerande så förändras färgerna.


En aura förklaras lättast med att vara resultatet av den energi som vi avger på grund av våra tankar, känslor och fysik. Auran har flera lager som liknar chakran, speglar det fysiska, emotionella, mentala och spirituella aspekterna (sidorna) hos olika individer. Auran och chakrana arbetar i symbios (samverkan) och chakrana är kopplade till olika lager i auran och tillsammans speglar de hela den varelse som vi egentligen är, när vi agerar mot vår omgivning och mot universum som en helhet.


Klicka på de olika auraskikten i figuren ovan för att läsa lite mer om varje. Vill du veta ännu mer, är du välkommen till vår kurs om Chakra/Aura, se mer i vår Kalender.


Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!