Healing

Healing

Vi på Divine Angels kan hjälpa dig med precis vad du behöver. Vi erbjuder reikihealing, distanshealing och trancehealing

Vad är healing


Healingen syftar till att aktivera de naturliga energierna och harmonisera sinne, kropp och själ. Healingen hjälper till att frigöra flödet av energi i kroppen. Stagnation i din egen energi eller energiförlust kan leda till trötthet, smärta och obehag. Med hjälp av healing löses blockeringar upp och hjälper till att sätta igång din självläkning. En fantastisk förmåga som finns i alla människor. Denna form av behandling har en mycket avslappnande och rogivande effekt, samt verkar stresslindrande.


Då healing löser upp blockeringar i kropp och själ från cellnivån av problem så är det vanligt att man blir trött efter behandling och man bör dricka rikligt med vatten.

Enligt Förenade Reikiförbundet är Reiki godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Det innebär att om du har ”friskvårdspeng” på jobbet kan du använda den till Reikibehandlingar. För dig som är arbetsgivare innebär det att Reikibehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som exempelvis massage.

Healing

Usui Holy Fire Reiki® healing


Vid Reikihealing känner healern av klienten och ger healing till olika punkter i kroppen för att lösa upp befintliga problem vare sig det är i kropp, aura eller själen.

Trancehealing


Trancehealing är en spirituell healing där både healer och den som får healing sitter ner.

Så här går en Reikibehandling till. Vi börjar med ett samtal där du som klient berättar lite om dig själv och varför du vill ha healing. Vi förklarar närmare hur reikibehandlingen kommer att gå till och hur vi kommer att lägga upp behandlingen. Efter vårt samtal påbörjas reikibehandlingen. Du som klient ligger på behandlingsbänken fullt påklädd med en filt (om du vill) och slappnar av. Vi tänder ljus och sätter på avslappnande musik medan vi utför reikibehandlingen som består av olika handpåläggningar.


Behandlingen brukar upplevas som en djup avslappning, ett inre lugn för både kropp och själ och det är fullt normalt att man slumrar till en stund under behandlingen. Efter reikibehandlingen avslutar vi med ett samtal där vi går igenom hur reikibehandlingen har upplevts och om du vill så bokar vi en ny tid. Hela behandlingen inklusive samtal, både före och efter, tar ca 45-60 minuter.

Distanshealing


Oavsett var du bor, kan vi erbjuda dig healing. Distanshealing är precis som vanlig healing och som klient bör man ligga eller sitta ner.


Vi har två olika sorters distanshealing. Vi har distanshealing med Holy Fire Reiki® och kristaller eller distanshealing Holy Fire Reiki®.


Distanshealing med reiki och kristaller: Vi tonar in oss med Reiki energi till Universum och kristallerna används som ett verktyg till att fördjupa och utvidga den helande energin. Syftet är att ge välbefinnande och balans både fysiskt och mentalt. Vi arbetar så att vi fyller på de renande kristallerna med Reiki energi som vi sedan riktar mot dig med ett vackert budskap. Vi fyller på kristallerna dagligen för dig så att du kommer att få ett helande till djupet. Vi sänder denna healing ca 1 vecka.


Distanshealing med reiki: Vi tonar in oss med Reiki energi till Universum för att på distans sända healing till dig. Vi råder dig som tar emot healing att antingen sitta eller ligga ner. Vi kommer under 30 min att sända healing till dig.


Önskar du distanshealing, kontakta oss så bokar vi in en tid.

Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!