Köpvilkor

Köpvilkor


Villkor

Hej och välkommen till DivineAngels.se. När du skickar din beställning förbinder du dig till köpvillkoren hos DivineAngels.se.


Minsta Ordervärde

Minsta ordervärde är 150 kr inklusive fraktkostnad.


Åldersgräns

För att kunna handla hos oss måste du vara 18 år.


Priser

Alla våra priser anges i svenska kronor och inkluderar 25% moms.

Priser kan komma att ändras såväl upp som ner utan förvarning, men detta påverkar inte redan gjorda beställningar.


Frakt och hantering

Vi levererar alltid med Posten. Om det blir brev eller varubrev beror på vikt och värde. Frakt-och hanteringskostnad för beställning tillkommer. Fraktfritt inom Sverige vid beställning över 500 kr.


För beställningar inom Norden (Danmark, Finland och Norge) tar vi 45 kr för brevfrakt (under 1kg) och 145 kr för paketfrakt (från 1kg och uppåt - kan ej skickas till Norge).


Tänk på att det till vissa länder, exempelvis Norge, kan tillkomma tull och moms enligt respektive lands importregler.


Vi kan i dagsläget tyvärr inte leverera till länder utanför Norden.


Hur handlar du hos oss

Du kollar på våra smycken som finns till försäljning. När du bestämmer dig för köp, skickar du ett mail till någon av oss på                              . Du kan även skriva eventuella önskemål, tex om Du vill ha Din försändelse Rekommenderad hos posten eller något annat meddelande. När vi fått din beställning hör vi av oss till dig med en bekräftelse att din order har blivit registrerad. Detta mail innehåller ett ordernummer, som Du sedan skall ange vid betalning.


Betalningssätt

Vi har två olika alternativ. Välj det som passar just dig bäst.


  Förskottsbetalning

  Du betalar i förskott och dina varor skickas när betalningen anlänt till vårt bankkonto eller      via Swish. Förskottsbetalning skall erläggas inom 7 dagar efter Du har fått orderbekräftelse    från oss. Om ingen betalning har anlänt inom den tiden så skickar vi inga varor.


  Kontant betalning

  Om du hämtar varorna i vår lokal i Borås, finns även möjlighet till kontant betalning.


Leveranser

Vi försöker leverera din beställning så snart som möjligt och vid förskottsbetalning skickar vi så snart vi ser din betalning på kontot. Du kan förvänta dig omsorgsfullt förpackade produkter och som distributör anlitar vi posten. Vid eventuella transportskador, skall detta omgående rapporteras till Posten.


Leveranstiden inom Sverige är normalt 3-7 vardagar efter lagd beställning.


Runt storhelger och under semestermånaderna kan leveranstiden ibland bli något längre.


Om en vara av någon anledning inte skulle finnas i lager och vi inte kan leverera beställningen i sin helhet, kommer vi att kontakta dig. Vi gör normalt inga delleveranser.


Om levereras inte kan ske inom avtalad tid kommer vi att kontakta dig och meddela nytt leveransdatum samt orsaken, om du vill kan du då att häva köpet utan extra kostnad.


Reklamation

Har du fått fel vara eller en trasig/skadad vara, kontaktar du oss via e-post så vi kan åtgärda felet.


Vi återbetalar inom 30 dagar. För att möjliggöra återbetalningen behöver vi dina bankuppgifter, bankens namn, clearing nummer samt kontonummer. Är varan betalad med Swish återbetalas beloppet på detta sätt.


Vid reklamationer är det du som ansvarar för att försändelsen kommer fram till oss medan DivineAngels.se står för den eventuella returfrakten när reklamationen blivit behandlad.


Returrätt

Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter du mottagit dina varor. Detta gäller under förutsättning att varorna återlämnas oanvända i oförstört skick. Rent generellt kan man säga att vi måste kunna sälja varorna igen som nya.


Vid ångerrätt gäller att du själv får stå för eventuella fraktkostnader samt att det är du som ansvarar för att försändelsen kommer fram till oss.


Om du önskar utnyttja din ångerrätt kontaktar du DivingeAngels.se först via e-post för mer information.


Vi återbetalar inom maximalt 30 dagar, men vanligtvis 1-2 veckor. För att återbetala förskottsbetalningar behöver vi dina bankuppgifter, bankens namn, clearing nummer samt kontonummer. Är varan betalad med Swish återbetalas beloppet på detta sätt.


Kvitto

Företaget DivineAngels.se/Lenas Mediala Center är momsregistrerat och innehar F-skattsedel. Vi bifogar kontantkvitto i din försändelse. På dessa är alltid momsen 25% angiven.


Övrigt

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, faktafel, prisjusteringar, slutförsäljning och produktförändringar.


Vi har försökt att visa färger så verklighetsnära som möjligt på våra bilder, men färgåtergivelser kan variera något beroende på inställningar och bildskärmar. Därför kan vi inte garantera att färgen i verkligheten kommer vara exakt som du uppfattar den på din bildskärm.


Dina personuppgifter och e-mail kommer aldrig att lämnas ut till tredje part eller användas i något annat syfte än för orderhantering.


Bilderna på DivineAngels.se är skyddade enligt lagen om upphovsrätt och får därför inte kopieras.

 

Du är välkommen att maila oss när som helst Du har frågor och funderingar

Vi svarar så fort vi hinner.... Får Du inget svar så maila igen för då har kanske något strulat med tekniken.

Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!