Forever produktlista

Forever

Forever Livings produkter bygger på innergelén av växten Aloe Vera.


Nedan finner du ett urval av de produkter som vi som återförsäljare för Forever Livings produkter erbjuder. För mer information och priser om Aloe Vera och andra produkter från Forever Living gå in här                    .

Du beställer produkter genom att skriva till en av oss på våra mail här.

Art nr : 28

Forever Tandkräm

Aloe vera-baserad tandkräm utan fluor som rengör effektivt, samtidigt som den vårdar tandkött och slemhinnor och ger en frisk andedräkt som varar länge.


Forever Bright™ Toothgel passar perfekt för alla som är nyfikna på att prova en tandkräm utan fluor. Rekommenderas speciellt för dig som har känsligt tandkött eller blåsor i munnen.

Forever Vitamin Daily

Forever Daily passar utmärkt för alla vuxna kvinnor och män och lite extra bra för aktiva och/eller stressade 25-50 åringar.


Två tabletter ger dig dagsbehovet av inte mindre än 12 viktiga vitaminer och 8 mineraler.

Art nr : 439

Art nr : 63

Forever Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion är en fuktighetsbevarande, vårdande och mjukgörande allroundlotion för både ansikte och kropp, baserad på Aloe vera, utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskapers skull. Den innehåller även hudvårdare som aprikoskärneolja, jojoba och kamomillextrakt, liksom vitaminerna C och E.

Forever Aloe Ever-Shield

Håller dig fräsch hela dagen

Skonsam och effektiv deostick med hudvårdande Aloe vera. Mild unisexdoft och behaglig konsistens som varken kladdar eller lämnar fläckar på kläderna.


Enkel att använda

Tack vare sin form – praktiskt stick – och konsistens är Aloe Ever-Shield™ lätt att applicera. Aloe Ever-Shield™ innehåller inte aluminiumklorid.

Art nr : 67

Art nr : 51

Forever Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme är en mjukgörande och fuktighetsbevarande kräm med hudvårdande Aloe vera och propolis. Den har en krämig konsistens, härlig honungsdoft och absorberas snabbt av huden. Den kan användas över hela kroppen, både som hand- och fotkräm och som dag- och nattkräm. 


Extra lämplig för dig som har torr och/eller känslig hud.

Forever Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion är en avslappnande och värmande massagelotion med Aloe vera, metylsalicylat, mentol och eukalyptusolja som dessutom gör huden mjuk och len. Doftar friskt av mint. Den har en krämig konsistens och sjunker fint in i huden utan att kladda.


Aloe Heat Lotion passar alla som uppskattar en härligt avslappnande och värmande massage. Oavsett om du tränar mycket, har ett stillasittande kontorsjobb eller varit i trädgårdslandet en dag, kan man behöva mjuka upp sin nacke och/eller rygg med en skön massage.

Art nr : 64

Forever Aloe MSM Gel

Art nr : 205

Doftfri massagegel med lugnande, stärkande och hudvårdande egenskaper. Innehåller bland annat MSM, Aloe vera och olika örter.


Eftersom Aloe MSM Gel inte doftar något alls är den perfekt även för den som är känslig för dofter.


Aloe MSM Gel hjälper dig att mjuka upp kroppen. Aloe MSM Gel innehåller flera hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande ingredienser.

Forever Gelly

Aloe Vera Gelly är självaste Aloe vera-plantan på tub. Här får du vår finaste Aloe vera i geléform, redo att användas över hela kroppen. Den absorberas snabbt av huden, lugnar och vårdar och är fuktighetsbevarande. Några användningsområden är efter rakning eller epilering, som makeupunderlag, på torr, flagande hud och efter solbad eller klåda av insektsbett. Den innehåller inget fett och kan därför till och med användas som ögonkräm. Aloe Vera Gelly är den perfekta allroundprodukten.

Art nr : 61

Art nr : 734

Forever Aloe Berry Nectar

Aloe vera-dryck med vitamin C och smak av tranbär och äpple består liksom originalet av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet, skördad vid perfekt mognad. Nu innehåller den även vitamin C och har en ännu godare smak – allt i en miljövänlig förpackning.

Forever Aloe Vera Gel

Forever Aloe Vera Gel™ dryck med vitamin C består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet, skördad vid perfekt mognad. Nu innehåller den även vitamin C och har en ännu godare smak – allt i en miljövänlig förpackning.


Drycken innehåller hela 99,7 % Aloe vera – inget socker eller sötningsmedel, inga konserveringsmedel eller färgämnen.

Art nr : 715

Art nr : 463

Forever Therm

Forever Therm™ innehåller extrakt av grönt te, kaffe och guarana samt utvalda vitaminer: C, B2, B6, B12 och Pantotensyra som alla bidrar till normal energiomsättning och till att motverka trötthet och utmattning.


En hälsosam livsstil byggs upp av rätt kost och regelbunden motion. Forever Therm™ är ett kosttillskott som passar alla vuxna människor som vill ha lite extra hjälp på traven.

Forever Collagen Complex

Hudens eget kosttillskott innehåller hydrolyserat marint kollagen och vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning för hudens normala funktion. Här finns också juicekoncentrat från cantaloupemelon, veteextrakt med ceramider, samt biotin som bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud.


Collagen complex passar alla, speciellt de som är intresserade av hudvård och vill ta så väl hand om sin hud som det bara är möjligt.

Art nr : 556

Art nr : 555

Forever Firming Serum

Uppstramande serum som tack vare sin höga koncentration av aktiva ämnen ger huden extra mycket fukt, något som bland annat gör att upplevelsen av fina linjer minskar. Ett effektivt

antiaging-komplement till din ansiktskräm.


Att huden åldras och påverkas av miljön omkring dig är oundvikligt, men bra hudvård kan göra stor skillnad. Det här är en produkt för alla som vill ge sin hud det lilla extra. Firming serum hjälper till att hålla din hud fräsch och smidig längre, oavsett hudtyp.

Forever Aloe Hand Tvål

Flytande tvål i praktisk och hygienisk pumpflaska. Baserad på Aloe Vera som har hudvårdande egenskaper, och rengörande ämnen utvunna från naturliga källor såsom kokosnöt samt extrakt av gurka, mjukgörande oliv-och citronolja och skyddande glycerin.


Det här är en produkt för alla. Aloe Hand Soap är dryg och mild nog att användas varje dag, även för dem med känslig hud. Den ger ett härligt lödder och huden får en ren, mjuk och silkeslen känsla. Den har en lätt, fräsch doft.

Art nr : 523

Art nr : 6005

Forever Aloe Lips

Läppcerat med Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena – och skyddar dem mot väder och vind.


Aloe Lips™ passar alla som vill ha mjuka, lena läppar. Varje dag – var du än är.

Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!