Karneol - grön aventurin

Mala - Karneol multi mala

Karneol = orange

Karneol har en trygg och varm energi. Den ger oss ro och harmoni i sinnet, och hjälper oss med livsglädjen. Den beskyddar även mot all nedsatt energi och även avundsjuka och raseri. Den är utmärkt om du behöver ny energi, motiveras eller öka din kreativa förmåga.


Grön Aventurin = ljus grön

Grön aventurin är en positiv sten som för med sig överflöd och kan ge framgång vad gäller både kärlek och pengar. Du kan få glädje, lätthet och äventyr och känner du dig tungsint, ensam eller avskärmad från universum kan grön aventurin hjälpa dig känna tilliten till universum. Grön aventurin är tröstande och läker hjärtat. Den både harmoniserar och skyddar hjärtat. Den för med sig välmående och emotionellt lugn.


Gul Citrin = gul

Citrin har en helande förmåga. Den sänker ångest och nervositet och är en utmärkt sten om man vill övervinna depression. Den hjälper till att hitta den inre glädjen och stärker livsglädjen. Den har en stark positiv effekt mot stress. Bra mot kronisk trötthet. Citrin är en sten som aldrig behöver renas så som andra. Den har förmågan att absorbera och omvandla negativ energi. Därför har den effekten av att ge bra skydd i omgivningen.


Mossagat = mörk grön

En stabiliserande sten med starkt band till naturen som ger oss trygghet och välmående. Mossagaten hjälper till att lösa upp blockeringar eller andliga bojor. Den balanserar känslor och löser upp rädsla och djupgående stress. Det är en positiv sten som uppmuntrar tillit och hopp och förbättrar självkänslan. Mossagaten har en helande effekt och hjälper oss om vi har någon sorts obalans eller lider av depression och att få insikt om anledningen till dem.


Bergskristall = genomskinlig

Sägs vara en länk mellan de himmelska stjärnornas energi och våra själar. Är allmänt helande.  Kan placeras på smärtfyllda eller spända delar över hela kroppen. Den balanserar energin och löser upp blockeringar. En allround sten i vilken du kan programmera in dina önskningar.