Ametist - Opalit

Mala - Ametist multi mala

Ametist = lila sten

Lugnande för tankar och känslor. Bär som ett skydd mot negativitet och stress. Har starka renande vibrationer som kan användas vid meditation och healing. Andlig sten för frid. Den lär dig att släppa taget och ha tillit. Ökar intuitionen och den mentala förmågan, förbättrar minnet, kan lindra huvudvärk.


Opalite = mjölkvit

Opalite används ofta vid meditation eftersom den är förenad med kronchakrat och det tredje ögat (pannchakrat). Den avlägsnar blockeringar i alla chakran och meridianer. Den är användbar för att förbättra kommunikationen på alla nivåer, särskilt den andliga. Den hjälper till med tolkningen när man får olika budskap och hjälper till att sätta ord på inre känslor. Den ökar den andliga medvetenheten och optimismen.


Lapis Lazuli = indigoblå

Lapis lazuli har betraktats som en helig sten. Den stärker den andliga kraften hos oss och stimulerar pann- och halschakran. Den ökar klarhet och koncentrationsförmågan. Den ger kraftfull energi till tankeverksamheten. Den är bra för immunförsvaret och om man har halsfluss eller andningssvårigheter. Den skapar både kärleks- och vänskapsband.


Rosenkvarts = rosa

Rosenkvarts har en starkt helande och lugnande kraft och stärker din självkärlek och din kärlek till andra. Den ger frid, kärlek och lycka i relationer. Den ger ett lugn och en känslomässig förtröstan. Den kan hela djupa hjärtesår. Den lär dig att älska dig själv och löser upp sorg, rädslor och bitterhet och lär oss att förlåta.


Bergskristall = genomskinlig

Sägs vara en länk mellan de himmelska stjärnornas energi och våra själar. Är allmänt helande.  Kan placeras på smärtfyllda eller spända delar över hela kroppen. Den balanserar energin och löser upp blockeringar. En allround sten i vilken du kan programmera in dina önskningar.

Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!