Rosenkvarts multi

Mala - Rosenkvarts/ametist/grön jade/sodalit

Ametist

Lugnande för tankar och känslor. Bär som ett skydd mot negativitet och stress. Har starka renande vibrationer som kan användas vid meditation och healing. Andlig sten för frid. Den lär dig att släppa taget och ha tillit. Ökar intuitionen och den mentala förmågan, förbättrar minnet, kan lindra huvudvärk.


Grön aventurin

Grön aventurin är en positiv sten som för med sig överflöd och kan ge framgång vad gäller både kärlek och pengar. Du kan få glädje, lätthet och äventyr. Känner du dig tungsint, ensam eller avskärmad från universum kan grön aventurin hjälpa dig känna tilliten till universum. Grön aventurin är tröstande och läker hjärtat. Den harmoniserar och skyddar hjärtat och för med sig välmående och emotionellt lugn.


Sodalit


Rosenkvarts

Rosenkvarts har en starkt helande och lugnande kraft och stärker din självkärlek och din kärlek till andra. Den ger frid, kärlek och lycka i relationer. Den ger ett lugn och en känslomässig förtröstan. Den kan hela djupa hjärtesår. Den lär dig att älska dig själv och löser upp sorg, rädslor och bitterhet och lär oss att förlåta.


Bergskristall

Sägs vara en länk mellan de himmelska stjärnornas energi och våra själar. Är allmänt helande.  Kan placeras på smärtfyllda eller spända delar över hela kroppen. Den balanserar energin och löser upp blockeringar. En allround sten i vilken du kan programmera in dina önskningar.


Lejon

Lejonet står för inre styrka, mod, healing, skydd och livsenergi. Lejonet är också en symbol på solen och dess energi.