Tigeröga

Mala - Tigeröga med röd granat

Röd granat

Granat är en stark energigivande och vitaliserande sten. Den visar oss både det goda och det onda inom oss och lär oss om oss själva. Den hjälper oss att hålla våra energier i balans. Den är även bra för att kontrollera vrede, speciellt om den är riktad mot dig själv.


Tigeröga

Tigeröga är beskyddande när det gäller negativa attacker så som negativa tankar mot dig eller förbannelser. Användes ofta som talisman förr i tiden. En utmärkt sten för att aktivera hjärnan och koncentrationsförmågan. En sten som hjälper dig att bli inspirerad och närvarande när du är okoncentrerad eller trött. En fantastisk sten att använda för att förbättra sina brister och få insikt om sina talanger och förmågor.


Rökkvarts

Rökkvarts är en kraftfull, renande, beskyddande och mångsidig sten. Den letar upp negativ energi och tar bort den. Den fungerar som en sköld mot yttre påverkan, löser upp konflikter och kommunikationsproblem. Den skyddar mot otur och håller ont borta. Den ger mycket bra beskydd för hemmet – lägg över dörröppning som skydd eller häng över sängen. Den rensar bort tunga energier. Rent fysiskt hjälper rökkvarts mot knutor, smärta och värk i leder och muskler samt lindrar depressioner. Den hjälper vidare att rena njurar och tömma kroppen på för mycket adrenalin vid stress. Den kan användas vid djup avslappning och meditation.


Bergskristall

Sägs vara en länk mellan de himmelska stjärnornas energi och våra själar. Är allmänt helande.  Kan placeras på smärtfyllda eller spända delar över hela kroppen. Den balanserar energin och löser upp blockeringar. En sten i vilken du kan programmera in dina önskningar.


Lejon

Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!