Malakit

Mala - Malakit med opalit

Opalit

Opalit används ofta vid meditation eftersom den är förenad med kronchakrat och det tredje ögat (pannchakrat). Den avlägsnar blockeringar i alla chakran. Den är användbar för att förbättra kommunikationen på alla nivåer. Den hjälper till att sätta ord på inre känslor. Den ökar den andliga medvetenheten och optimismen.


Svart Onyx

Onyx kan användas till att läka sorg, stärka självkontroll och stimulera klokt beslutsfattande. Den ska ge både lycka, framgång och tur. Framförallt hjälper onyxens receptiva karaktär oss att absorbera de krafter och energier från livet och universum som vi behöver.


Grön Agenturen

Grön aventurin är en positiv sten som för med sig överflöd och kan ge framgång vad gäller både kärlek och pengar. Du kan få glädje, lätthet och äventyr. Känner du dig tungsint, ensam eller avskärmad från universum kan grön aventurin hjälpa dig känna tilliten till universum. Grön aventurin är tröstande och läker hjärtat. Den harmoniserar och skyddar hjärtat och för med sig välmående och emotionellt lugn.


Mossagat

En stabiliserande sten med starkt band till naturen som ger oss trygghet och välmående. Mossagaten hjälper till att lösa upp blockeringar. Den balanserar känslor och löser upp rädsla och djupgående stress. Det är en positiv sten som uppmuntrar tillit och hopp och förbättrar självkänslan. Mossagaten har en helande effekt och hjälper oss om vi har någon sorts obalans eller lider av depression och att få insikt om anledningen till dem.


Rökkvarts

Rökkvarts är en kraftfull, renande, beskyddande och mångsidig sten. Den letar upp negativ energi och tar bort den. Den fungerar som en sköld mot yttre påverkan, löser upp konflikter och kommunikationsproblem. Den skyddar mot otur och håller ont borta. Den ger mycket bra beskydd för hemmet – lägg över dörröppning som skydd eller häng över sängen. Den rensar bort tunga energier. Rent fysiskt hjälper rökkvarts mot knutor, smärta och värk i leder och muskler samt lindrar depressioner. Den hjälper vidare att rena njurar och tömma kroppen på för mycket adrenalin vid stress. Den kan användas vid djup avslappning och meditation.


Malakit

Malakit är en mycket kraftfull sten som gräver i djupet när det gäller det emetionella. Malakit drar upp varje förtryckt känsla till ytan och den stoppar inte förrän varje negativ känsla är upplöst. Malakiten hjälper oss att hitta oss själva och att ha bra kontakt med vår inre glädje.

Malakit absorberar lätt nedsatt energi och föroreningar i både din kropp och i atmosfären runt dig. Malakiten renar och aktiverar alla våra chakran och ställer in dem på andlig vägledning.


Lejon

Lejonet står för inre styrka, mod, healing, skydd och livsenergi. Lejonet är också en symbol på solen och dess energi.


Buddha

Buddha är en titel som betyder upplyst, uppvaknad. Buddha amuletter används för att ge tur, lycka, förmögenhet och skydd.


Livets träd

Livets träd står för visdom, evighet, lycka, försoning, själen, himlen, jorden, styrka, kärlek, skönhet, livet och fruktbarhet. Livets träd symboliserar också moder jord och hur hon står för evigt liv och där allt liv härstammar ifrån.