Rosenkvarts - örhänge änglar

Rosenkvarts: Rosenkvarts är en sten som medför villkorslös kärlek. Den symboliserar kärlek, ro och harmoni. Den renar och öppnar hjärtat på alla plan och skänker djup inre healing och kärlek till dig själv.

En lungnande och stöttande sten.

Rosenkvarts är den bästa healingstenen när det gäller det emotionella. Den drar sakta ur nedsatt energi och ersätter den med kärleksfull energi.

Den hjälper dig att öppna ditt hjärta. Om du förlorat din kärlek är rosenkvarts en tröstande sten. Även en sten som hjälper dig att älska dig själv.

Den väcker självtillit och självkänsla.


Rosenkvarts beskyddar och skärmar av oss från negativa energier som vi utsätts för hela tiden från andra människor, tankar och känslor.


Helande förmåga: Rosenkvarts stärker det fysiska hjärtat och cirkulationen och lösgör orenheter ur kroppsvätskorna. Om du lägger rosenkvarts på bröstet motverkar det bröst- och lungproblem. Den stärker njurarna och dämpar yrsel. Rosenkvarts påstås öka fertiliteten. Stenen eller elexiret lindrar brännskador och blåsor och dämpar hudproblem. Den hjälper vid Alzheimers, Parkinsons och senildemens.


Specielt för rosenkvarts: Placerad vid sängen drar rosenkvart till sig kärlek och förhållanden. I redan existerande relationer återställer den tillit och harmoni och uppmuntran till villkorslös kärlek, (kan vara så starka energier att en ametist behöver ligga jämte för att lungna energierna lite).


Man kan använda rosenkvarts för att avskärma skadlig strålning från dataskärmar och liknande. (Om den används så, bör den renas ofta.)


Det sägs att den kan få sin äkta hälft att sluta snarka.

Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!