Ametist - örhänge änglar

Ametist: Ametist är en högt andligt vibrerande sten. Det är en stark och beskyddande sten som kan absorbera negativ energi. Det är en helande och renande sten. Det är en lugnande sten och utmärkt till meditation då den lugnar sinnet och ökar din intuition. Den hjäper att bibehålla fokus under meditationen. Den är bra för både kropp och själ, helar och renar och ger lugn till själen. Den hjälper för ett bättre minne och gör dig mer motiverad i dina mål. Den löser upp ilska och argt temperament. Den hjälper dig att få en mer andlig kontakt med dig själv. Dämpar stress och skapar harmoni.

Helande förmåga: Ametist stärker hormonproduktionen, ställer in det endokrina systemet (våra körtlar) och ämnesomsättningen. Den stärker våra organ och immunförsvaret. Den är utmärkt för att rena blodet.

Ametist lindrar fysisk, emotionell och psykologisk smärta eller stress och blockerar geopatisk stress, t ex från curry-kors. Den mildrar huvudvärk och löser upp spänningar. Den här stenen minskar blåmärken, skador, svullnader och behandlar hörselproblem.

Den är bra vid lungsjukdomar och andningsproblem, hudåkommor, cellrubbningar och sjukdomar relaterade till matsmältningen. Den är bra för tarmarna, reglerar bakteriefloran, avlägsnar parasiter och stärker upptagningen av vatten. Ametist lindrar sömnlöshet och ger god sömn.

Ametisten förenar de fysiska, mentala och emotionella kropparna med den andliga. Ametisten renar auran, omvandlar negativ energi och stimulerar hals- och kronchakrat. Den hjälper döende med övergången. Ametist kan stabilisera psykiatriska tillstånd men bör inte användas vid paranoida eller schizofreni.


Specielt för ametist: Ametist är bra att ha i ett rum för att rena bort negativa energier i atmosfären.

En bra sten att använda för att fortsätta vår andlig väg.

Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!