Marcus Linusson

Marcus Linusson

Jag heter Marcus Linusson och är certifierad reikihealer. Februari  2016 blev jag klar med min Usui Holy Fire II Reikimasterutbildning.


Jag har varit väldigt öppen sedan jag var barn. Jag såg ofta min farfar och försökte förklara för min omgivning vem jag stod och vinkade till. Jag pratade även mycket med en kvinna som jag på senare år förstod var min livsguide.


Redan som liten kunde jag se glimtar om framtiden och kunde då se mig hjälpa andra på det andliga planet. Jag kunde se saker ske som sen skulle bli sanning. Även ögonblick som att man visste precis vad personen man pratade med skulle svara om man sa si eller så.


Jag har alltid varit extra fascinerad av healing. Som liten gjorde jag healing på mig själv, så som aurarening osv (dra ut negativ energi ur kroppen).


Men det var först när jag avancerade i min reiki som jag förstod att "det här har jag redan gjort många gånger".

     

Jag har gått genom regressioner och i ett av de tidigare liven har jag insett att jag varit en healer. Jag har även varit en munk, så kanske inte konstigt att man älskar att hjälpa och heala världen!


2015 blev jag certifierad Änglakortsttydare genom Doreen Virtue.


Under våren 2017 påbörjade jag första delen av en kurs i Medial coachingterapi hos Hasse Nyander på Ljusbärarna AB, som ett led i min utveckling av min mediala kompetens. Under våren 2021 erhöll jag mitt certifikat.


För att inte skapa några rädslor, jobbar jag enbart i ljuset och kärlekens tecken. Lämnar därför inte budskap om  död eller sjukdom. Och självklart har jag tystnadsplikt.


Hjärtligt välkommen att gilla Divine Angels på Facebook eller Instagram!